MIÉRT VÁLASSZ ENGEM?

MINŐSÉG ÉS PRECIZITÁS

Egy jó termékfotó elkészítéséhez nem csak jó fényképezőre és szemre van szükség! A termékfotózások során oda kell figyelni a megfelelő megvilágításra, és minden esetben szükség van retusálásra. Tökéletes termék nem létezik, csak tökéletes termékkép, aminek létrehozásához be kell tartani komponálási és képfeldolgozási alapszabályokat, és a retusálás során el kell tüntetni a termék hibáit, tökéletlenségeit. A megfelelő világítás a termékek formai és anyagi jellegzetességének kihangsúlyozása, hangulat teremtésre és a valós színek megjelenítése végett szükséges. 

PROFESSZIONÁLIS FELSZERELÉS

Kizárólag a legmagasabb minőségű professzionális objektívekkel és Nikon full-frame vázakkal dolgozom. Felszerelés a teljesség igénye nélkül: Nikon D610, Tokina 16-28 f2.8, Nikon 24-120 f4 VR, Nikon 50 f1.4, Tamron 70-200 f2.8 VC, Nikon 105 f2.8 VR makro, Yongnuo 685, Manfrotto MHXPRO-3WG és MT190XPRO3 stb. Stúdiómban nagyméretű háttér, vakuk, vakuállványok, fényformálók és számos kiegészítő áll rendelkezésre.

SZAKMAI TAPASZTALAT

Sok év tapasztalat és több száz fotózás áll a hátam mögött. Az ismereteimet folyamatosan bővítem. A fotózáshoz szakirányú végzettséggel rendelkezem (fotográfus OKJ). Termék- és formatervező mérnök szakon végeztem a BME-n, a fotózás mellett fotorealisztikus 3D vizualizációval és tervezéssel is foglalkozom.

STÚDIÓBAN ÉS HELYSZÍNEN

A termékfotózásoknak jellemzően igen nagy helyigénye van: minimum 2x3 m kisebb téma esetén, 5x6 m nagy téma esetén. Külső helyszínen sokszor nem áll rendelkezésre ekkora tér, gyakran lehetetlen a 3 méteres háttér és a stúdióvakuk megfelelő elhelyezése. Ezen kívül a fotózáshoz gyakran egyedi tartók, függesztők és egyéb segédeszközök készítése/ alkalmazása szükséges, ami külső helyszínen nem megoldható. A fentebb említettek okán amennyiben  megoldható, saját stúdióban ajánlott a termékfotózások lebonyolítása. Amennyiben azonban a fotózandó tárgyak szállítása nem megoldható vagy speciális környezetben készült képekre van szükséged, természetesen lehetőség van a stúdió kitelepítésére. Minden helyzettel megbirkózom.

INGYENES WEBGALÉRIA

Az elkészült fotókat egy jelszóval védett, direkt linkes webgalériába töltöm fel, amelyet bármikor elérhetsz és megoszthatsz másokkal. 

EXTRÁK

Ha igazán különleges képekkel szeretnéd lenyűgözni a vevőidet, válaszd az alábbi extrákat is!

LYUKASZTÁS

A lyukasztás a háttér eltávolítása a termékképekről az utómunka során, minek következtében a háttér(szín) cserélhetővé válik.

KREATÍV KÉPEK

Fröccsenés, pára, élethelyzet, enteriőrben vagy használat közbeni ábrázolás... ha van egy jó ötleted a termékképekkel kapcsolatban, megvalósítom! Szívesen adok ötletek, tanácsokat is a kreatív képekkel kapcsolatban.

Bármilyen kérdés esetén keress bátran e-mailen vagy telefonon!