Termék - Attila Kucsera

MIÉRT VÁLASSZ ENGEM?

PROFESSZIONÁLIS FELSZERELÉS

Kizárólag a legmagasabb minőségű professzionális objektívekkel és Nikon full-frame vázakkal dolgozom. Felszerelés a teljesség igénye nélkül: Nikon D610, Tokina 16-28 f2.8, Nikon 24-120 f4 VR, Nikon 50 f1.4, Tamron 70-200 f2.8 VC, Nikon 105 f2.8 VR makro, Yongnuo 685, Manfrotto MHXPRO-3WG és MT190XPRO3 stb. Stúdiómban nagyméretű háttér, vakuk, vakuállványok, fényformálók és számos kiegészítő áll rendelkezésre.

SZAKMAI TAPASZTALAT

Sok év tapasztalat és több száz fotózás áll a hátam mögött. Az ismereteimet folyamatosan bővítem. A fotózáshoz szakirányú végzettséggel rendelkezem (fotográfus OKJ). Termék- és formatervező mérnök szakon végeztem a BME-n, a fotózás mellett fotorealisztikus 3D vizualizációval és tervezéssel is foglalkozom.

STÚDIÓBAN ÉS HELYSZÍNEN

Amennyiben megoldható, saját stúdióban ajánlott a fotózások lebonyolítása. A termékfotózásoknak nagy helyigénye van: minimum 2x3 m kisebb téma esetén, 5x6 m nagy téma esetén. Külső helyszínen rendszerint nem áll rendelkezésre ekkora tér, gyakran lehetetlen a 3 méteres háttér és a stúdióvakuk megfelelő elhelyezése. Ezen kívül a fotózáshoz gyakran egyedi tartók, függesztők és egyéb segédeszközök készítése/ alkalmazása szükséges, ami külső helyszínen nem megoldható. Amennyiben azonban a fotózandó tárgyak szállítása nem megoldható vagy speciális környezetben készült képekre van szükséged, természetesen lehetőség van a stúdió kitelepítésére is.

AJÁNDÉK LIFESTYLE FOTÓZÁS

100 kép feletti megrendelés esetén ajándék lifestyle fotózást biztosítok a képek mellé. (10+ db lifestyle termékfotó kreatív egyedi hátterekkel, és/vagy használat közbeni kép.)

INGYENES WEBGALÉRIA

Az elkészült fotókat egy jelszóval védett, direkt linkes webgalériába töltöm fel, amelyet bármikor elérhetsz és megoszthatsz másokkal. 

IGÉNYELHETŐ EXTRÁK

Ha igazán különleges képekkel szeretnéd lenyűgözni a vevőidet, válaszd az alábbi extrákat is!

LYUKASZTÁS

A lyukasztás a háttér eltávolítása a termékképekről az utómunka során, minek következtében a háttér(szín) cserélhetővé válik.

KREATÍV KÉPEK

Fröccsenés, pára, élethelyzet, enteriőrben vagy használat közbeni ábrázolás... ha van egy jó ötleted a termékképekkel kapcsolatban, megvalósítom! Szívesen adok ötletek, tanácsokat is a kreatív képekkel kapcsolatban.

ÁRAK

Minden átadott kép retusáláson esik át. Az árak a fizetendő bruttó árak. Az ár tartalmazza az átadott képek teljes, korlátlan digitális felhasználási jogkörét az újraértékesítésen kívül.

Nagy tételű (50+ kép) megrendelés esetén kedvezményt adok!

Az átlátszó, tükröző, kis- vagy nagyméretű termékeket technikásabb világítani és fotózni a megfelelő minőségben, így ezekre eltérő árazás vonatkozik:


Normál méretű (kisebb mint 1x1x1m, de nagyobb mint 5x5x5cm) tárgyak:

Nem átlátszó termékek homogén háttérrel: 2.000 Ft/kép

Átlátszó vagy tükröző termékek homogén háttérrel: 3.000 Ft/kép


Kis méretű (kisebb mint 5x5x5cm) tárgyak (makró fotók):

Nem átlátszó termékek homogén háttérrel: 2.500 Ft/kép

Átlátszó vagy tükröző termékek homogén háttérrel: 3.500 Ft/kép


Nagy méretű (nagyobb mint 1x1x1m) tárgyak:

Nem átlátszó termékek homogén háttérrel: 3.000 Ft/kép

Átlátszó vagy tükröző termékek homogén háttérrel: 5.000 Ft/kép


Lyukasztás nem átlátszó termékek esetén 500 Ft-tól/kép

(Átlátszó termékek esetén a lyukasztás nem célszerű, mert a tárgyon áttetsző háttér el fog ütni az utólag a termék körül megváltoztatott háttértől, és így a kép természetellenes hatást kelt!)


Stúdió kitelepítése helyszíni fotózáshoz 20.000 Ft/alkalom

Kreatív képek egyedi árazás szerint

Budapesten és Komárom-Esztergom megyén kívüli helyszín kiszállási díja 50 Ft/km.

Műtárgyakra ettől eltérő, egyedi árazás vonatkozhat.


Megjegyzés:

A termékfotózás induló ára 30.000 Ft. Ennek oka, hogy minden alkalommal először be kell állítani a termékek/termékképek jellegének megfelelő stúdió környezetet és világítást, ezt követi csak a rutin fényképezés. A fotózás projekt árképzése nem kizárólag termékkép darabszám alapján, hanem becsült szükséges erőforrás és munkaidő alapján történik.


Bármilyen kérdés esetén keress bátran e-mailen vagy telefonon!