MIÉRT VÁLASSZ ENGEM?

PROFESSZIONÁLIS FELSZERELÉS

Kizárólag magas minőségű professzionális objektívekkel, Nikon full-frame vázakkal, korszerű minőségi fénytechnikával és egyéb felszerelésekkel dolgozom. A fotózások során kisegítő fények alkalmazása történhet a célnak megfelelően, mindig odafigyelve arra, hogy a tér saját világítási adottságai érvényesüljenek. A szűkebb helyiségek megfelelő fotózása speciális nagylátószögű objektívvel történik, így ezek a felvételek tágasabbnak mutatják a teret. 

SZAKMAI TAPASZTALAT

Sok év tapasztalat és több száz fotózás áll a hátam mögött. Az ismereteimet folyamatosan bővítem. A fotózáshoz szakirányú végzettséggel rendelkezem, továbbá építészeti vizualizációval is foglalkozom amely szorosan összefügg az építészeti- és ingatlan fotózás technikai részleteivel. Rendszeresen dolgozom együtt mérnökökkel, építészekkel, lakberendezőkkel és reklám szakemberekkel. 

Gyakran alkalmazott technikák az állványos fotózás, valamint a  kompozit és HDR képek készítése. A leadásra kerülő képanyag minden esetben komoly utómunkán esik át, beleértve a szükséges retusálási feladatokat.

IDŐGARANCIA

Az elkészült képanyag átadására jellemzően 48 órán belül, de legkésőbb a fotózást követő 5. munkanapig kerül sor (ettől eltérő megállapodás hiányában), ellenkező esetben visszakapod a pénzedet.

SZJA-BÓL LEVONHATÓ

A fotózásról minden esetben számlát adok. A számla összege az ingatlan értékesítése után fizetendő SZJA alapját csökkentő költségként elszámolható.

INGYENES WEBGALÉRIA

Az elkészült fotókat egy jelszóval védett, direkt linkes webgalériába töltöm fel, amelyet bármikor elérhetsz és megoszthatsz másokkal. 

EXTRÁK

Ha igazán különleges képeket szeretnél, válaszd az alábbi extrákat is!

ÉJSZAKAI FOTÓZÁS

A szépen megvilágított épületekről vagy enteriőrökről rendkívül látványos fotók készülhetnek egy éjszakai fotózás keretében.

PANORÁMAKÉPEK

Belterek esetén kiválóan mutatják a tér és a bútorzat, esetleg a terek egymáshoz való viszonyát, érdekes és informatív látvány egyszerre.

S.O.S LEADÁS

Ha sürgősen szükséged lenne a képekre, akár 24 órán belüli kiszállást, fotózást és leadást is kérhetsz!

Bármilyen kérdés esetén keress bátran e-mailen vagy telefonon!