3D - Termék Vizualizáció - Attila Kucsera

MIÉRT VÁLASSZ ENGEM?

A jó látványterv arra hivatott, hogy egy fizikai valóságában nem létező dologról elhitesse az igenis létezik, így eladja az ötletet! Ha a termék még nem került legyártásra, vagy egyéb okokból nem lehet lefényképezni, a rendelkezésre álló tervek vagy műszaki modell alapján elkészítem a virtuális 3D modellt és fotó minőségű látványterveket készítek róla. 

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS PRECIZITÁS

Alapelvem, hogy ha csinálsz valamit csináld jól! Csak és kizárólag minőségi munkát adok ki a kezeim közül, és pontosan tartom a határidőket. Ha valami akadályozza egy projekt során a kitűzött határidőt, azonnal szólok és közösen megoldást keresünk a problémára. 

SZAKMAI TAPASZTALAT

Több mint 10 év munkatapasztalat, több száz sikeresen zárult  projekt áll a hátam mögött. A minőség tekintetében talán még beszédesebbek a referencia képeim mint szavaim. Termék- és Formatervező Mérnök és Fotográfus végzettséggel is rendelkezem, tervezés és fotózás témakörökben egyaránt jártas vagyok, ami a termékvizualizációk során igen hasznos. A műszaki tervező- és látványtervező szoftverek széles palettáján használtam, a szoftverek közötti átjárhatóság és a 3D modellek elkészítése és javítása témakörökben egyaránt nagy tapasztalattal bírok. A munkáim során leggyakrabban használt szoftverek; a 3D Studio MAX és V-Ray renderelő a látványtervek elkészítéséhez, valamint az Adobe Lightroom és Photoshop a képek feldolgozásához és utómunkájához.

PROFESSZIONÁLIS FELSZERELÉS

Csúcs kategóriás eszközparkkal, nagy számítási kapacitású asztali számítógéppel és mobil munkaállomással dolgozom, amire  nagy szükség van a komoly renderelési (képszámítási) idők mérséklésére. 

EXTRÁK

360°-os forgótálcás termékvizualizáció
Ez a módszer lehetővé teszi a termékek teljes egyidejűleg egy tengely menti bemutatását körbeforgathatósággal.


Alfás termékkép
Olyan lyukasztott hátterű rasztergrafikus kép, melynek nincs háttere így képszerkesztő szoftverrel bármilyen háttérre ráilleszthető.


3D termékmodellek
Igény esetén nem csak a termékről készült rasztergrafikus képek, hanem a 3D modell is átadásra kerül. Az így megrendelt modellek elkészítése és átadása megbeszélt paraméterekkel (megbeszélt kiterjesztéssel és technikai jellemzőkkel, adott platformra optimalizálva) történik.

Bármilyen kérdés esetén keress bátran e-mailen vagy telefonon!