3D - Építészeti Vizualizáció - Attila Kucsera

MIÉRT VÁLASSZ ENGEM?

SZAKEMBEREKNEK vagy MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

A jó látványterv aranyat ér, hiszen egy megragadó kép többet mond száz szónál. Építész, belsőépítész, lakberendező, dekoratőr és más egyéb szakmabelieknek vagy akár magánszemélyeknek egyaránt ajánlom látványtervezői szolgáltatásaim, ha fotórealisztikus minőségben szeretnétek viszont látni ötleteiket. Gyakran dolgozom meglévő tervek, alacsonyabb minőségű látványtervek és pontos specifikáció alapján.  Kreatív tervezési megbízásokat  is vállalok, így ha nem tudod mit szeretnél pontosan és profira bíznád enteriőröd tervezését, keress bizalommal. 

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS PRECIZITÁS

Alapelvem, hogy ha csinálsz valamit, csináld jól! A látványterveken nem egy, az általad kiválasztotthoz hasonló közepes minőségű modell fog szerepelni, hanem a konkrétan kiválasztott terméktípus a meghatározott színben és anyaggal. Ha egyedi bútort álmodtál meg, annak is elkészítem a 3D modelljét, és szükség esetén szakmai tanácsot adok a gyárthatóságra és funkcionalitásra vonatkozóan.
Csak és kizárólag minőségi munkát adok ki a kezeim közül, és pontosan tartom a  határidőket. Ha valami akadályozza egy projekt során a kitűzött határidőt, azonnal szólok, és közösen megoldást keresünk a problémára. 

PROFESSZIONÁLIS FELSZERELÉS

Csúcs kategóriás eszközparkkal, nagy számítási kapacitású számítógéppel és mobil munkaállomással dolgozom, amire  nagy szükség van a komoly renderelési (képszámítási) idők csökkentésére. Az esetenként szükséges helyszíni szemlékhez professzionális FullFrame DSLR fényképezőgéppel, nagy látószögű és fényerejű optikákkal és egyéb szükséges felszerelésekkel (mint például  lézeres távolságmérő) érkezem.

SZAKMAI TAPASZTALAT

Több mint 10 év munkatapasztalat, több száz sikeresen zárult látványtervezési projekt áll a hátam mögött. A kisebb irodák, luxus kategóriás családi házak és  épületkomplexumok látványtervezésén egyaránt dolgoztam. A minőség tekintetében talán még beszédesebbek a referencia képeim mint szavaim. Az építészeti vizualizáció szorosan összefügg az építészeti- és ingatlan fotózás technikai részleteivel, így fotós tapasztalatom és tudásom itt is hasznosak. Az ismereteimet folyamatosan, bővítem, képzem magam. Rendszeresen dolgozom együtt mérnökökkel, építészekkel, lakberendezőkkel, designerekkel, jó magam formatervező mérnök végzettséggel is rendelkezem, nem okoz gondot a műszaki tartalmak és általában a szakzsargon értelmezése. 

A műszaki tervező- és látványtervező szoftverek széles palettáját használtam, a szoftverek közötti átjárhatóság és a 3D modellek elkészítése és javítása témakörökben egyaránt nagy tapasztalattal bírok. A munkáim során leggyakrabban használt szoftverek; a 3D Studio MAX és V-Ray renderelő a látványtervek elkészítéséhez, valamint az Adobe Lightroom és Photoshop a képek feldolgozásához és utómunkájához.

EXTRÁK

Ábrázolás valós környezetben
Helyszínen készített profi fénykép, vagy drón felvétel felhasználásával, a még nem létező épület vizualizálása a majdani környezetében kompozit technológiával.


Ábrázolás tervezett környezetben
Az épület vagy épület komplexum környezetének bemutatása, mely helyszíni képek felhasználásával és a környezeti elemek 3D modelleinek megalkotásával jön létre.


Gömb panoráma képek
Olyan speciális renderelt kép készítése, mely 360°-os körbeforgathatóságot, tehát  a körbetekinthetőség lehetőségét eredményezi. Ezeket a képeket  okostelefonon és tableten (erre a célra fejlesztett ingyenes applikációkkal) lehet megnézni.

Bármilyen kérdés esetén keress bátran e-mailen vagy telefonon!